Суд над Корбаном: До Дніпровського суду запустили "тітушок", почалася бійка

Представники партії "УКРОП" заявляють, що після нападу «тітушок» правоохоронці затримали двох активістів партії.

Бійка у Дніпровському райсуді. Фото: соцмережі.

До Дніпровського районного суду Києва у залу засідань правоохоронці запустили "тітушок". Вони увірвалися у залу суду і почали бити усіх присутніх, у тому числі журналістів. Правоохоронці нічого не робили і просто спостерігали за ситуацією, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

В той же час у залі суду присутня Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська. Прихильники Корбана змогли відбити напад "тітушок", застосувавши вогнегасник. Водночас правоохоронці впродовж декількох годин відмовлялись запустити у залу суду дві групи різних лікарів, які приїхали госпіталізувати Корбана.

Слухання по справі Корбана відбувались на другому поверсі. Після рішення суду про закриття засідання із будівлі суду правоохоронці нікого не випускали і не впускали. Наразі "тітушки" відступили із зали суду. Кількість «тітушок» складала приблизно 30 осіб у специфічному вигляді.

Представники партії "УКРОП" заявляють, що після нападу «тітушок» правоохоронці затримали двох активістів партії. Представник партії заявив, посилаючись на слова силовиків у масках, що "їх вивели, і зараз вони погрожують і мені, і усім іншим, погрожують, що вони нас усіх тут винесуть. Це є безлад". Він заявив, що силовики затримали активістів Валентина Сіманського та Вадима Сарахмана. Затриманих відправили у невідомому напрямку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...