"Судакська Хатинь": У мережі висміяли фейк росЗМІ про підготовку українськими спецслужбами диверсії в Криму

"Отаман" Кримського відділення Спілки козаків-воїнів Росії і зарубіжжя Сергій Юрченко заявив, що недавня пожежа біля Судака була невипадковою.
Пожежа поблизу Судака. Фото: Слово і Діло.

В інтернеті висміяли фейк російських ЗМІ про те, що українські спецслужби готують нову Хатинь в окупованому Росією Криму. Про це пишуть користувачі Twitter і Facebook, передають Патріоти України.

"Давайте проаналізуємо факти. Столична тусовка іронічно сприймає завдання українських спецслужб - підпалити лісовий масив, підірвати лінію електропередач Нового Світу, влаштувати гірський обвал над єдиною тутешньою дорогою", - сказано в пропагандистському матеріалі.

Так, отаман Кримського відділення Спілки козаків-воїнів Росії і зарубіжжя Сергій Юрченко вважає, що недавня пожежа біля Судака була невипадковою. "Чому в СБУ вибрали для диверсій Новий Світ? Просто все. Відрізана бухта. Єдина аварійна вузька дорога. Обвали. Повзучі по схилах старі стовпи ЛЕП. Ліс і море, вітер роздує. І ще, в Новому Світі немає води. Зовсім. Якщо заблокувати дорогу і вирубати електрику... згорить все селище з тисячами туристів. Вогонь зупинити буде нічим, все чітко розрахували. А тепер, панове всепрощенці і ліберали, задумайтеся... Десятки тисяч згорілих заживо - це братський подарунок, акт агресії, а може голос миру? "Одеська Хатинь" могла виявитися дитячою витівкою перед пожежею в Новому Світі", - процитував він власкора НТВ Олега Крючкова.

"Судакська Хатинь". Твою ж дивізію. Які ж вони убогі - нічого нового придумати не можуть, крім збочення старих кліше і штампів", "Казка про підступних укрів і їх диверсії", - коментують фейк в інтернеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...