"Судячи з тієї міри хамства, яку дозволяє собі Путін, справи у нього йдуть погано", - активіст

Коли у людини все добре, вона стає великодушною, грайливою і вдається до якогось винахідливого сарказму. Коли ж усе погано, вона починає грубіянити.
Сергій Поярков. Фото: Обозреватель.

Хамські заяви, які дозволяє собі президент РФ Володимир Путін, розраховані винятково на російську аудиторію, заявив у коментарі виданню "ГОРДОН" активіст і художник Сергій Поярков, передають Патріоти України.

"Коли у людини все добре, вона стає великодушною, грайливою і вдається до якогось винахідливого сарказму. Коли ж усе погано, вона починає грубіянити. Це стосується і Путіна. Будь-який дурень, коли йому погано, грубіянить. І от судячи з тієї міри хамства, яку дозволяє собі Путін, справи у нього йдуть погано. Раніше, коли у нього все було гаразд, він давав стриманіші коментарі та інтерв'ю. Риторика була іншою. А зараз йому нічого втрачати. Причому треба розуміти, що хамські меседжі Путіна спрацьовують тільки на внутрішню аудиторію. Тобто успіхів у зовнішній політиці він уже і сам не чекає", – зазначив Поярков.

На його думку, проблема полягає в самому російському суспільстві, за винятком таких людей, як музикант Андрій Макаревич або актриса Лія Ахеджакова. "Найцікавіше, що справа ж не тільки в Путіні – усе російське суспільство перетворюється на бидляцько-хамську неадекватну купку людей. Проблема в тому, що саме російське суспільство допустило Путіна до влади, зробило його своїм лідером, який в очах цивілізованого світу перетворився на посміховисько. Нісенітницю говорить не Путін, а все російське суспільство. Це гора лайна, у якій заховані такі діаманти як Макаревич і Ахеджакова. Через гази Путіна виривається трупне гниття його імперії", – підкреслив активіст.

Він акцентував на тому, що росіяни вважають друзями країни з тоталітарним режимом правління. "Путін лише озвучує думки нахабного, хамського, самовдоволеного і тупого імперського бидла. На цьому етапі історії – це десятки мільйонів росіян. Тому лікувати потрібно аж ніяк не Путіна. Історія вилікує їх усіх, але саме завдяки Путіну максимально жорстким способом. І коли росіяни кажуть, що вони маленькі люди, від яких нічого не залежить, це неправда.

Кожен росіянин запевняє: мовляв, я ж воняю зовсім трохи. Але, вибачте, сто мільйонів маленьких росіян смердять на весь світ просто огидно. У підсумку від них відвернулися всі цивілізовані країни. Тепер їхні друзі – це диктатори, маргінали і покидьки. Із таким народом Путін не може бути красенем. Він – вождь ідіотів", – резюмував Поярков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...