"Судіться, с...ки! Я готовий": Шкіряк прокоментував позов "17 каналу" проти себе

Радник глави МВС додав, що вважає телеканал деструктивним, елементом інформаційної війни Кремля проти України і впевнений, що його діяльність має бути заборонена в Україні.

Зорян Шкіряк. Фото: www.facenews.ua.

Позов «17 каналу» проти радника глави МВС Зоряна Шкіряка його однодумців ні що інше як елемент дешевого піару і спроба залучення хоч якоїсь уваги до ресурсу. Таку думку сам Шкіряк висловив на своїй сторінці в "Фейсбук", передають Патріоти України.

Тут мені повідомили, що антидержавний, російсько-пропагандистський "17 канал" подав на мене в суд за наклеп)). Ну знову, повеселило)). Хто тільки на мене в суд не подавав: і КПУ, і Медведчук зі своїм грьобаним "Українським вибором", інша антиукраїнська сволота, тепер ще ці прокремлівські вилупки.

Посудимось, не хвилюйтеся! А для ще більшого драйву додам: вважаю "17 канал" антидержавним, вважаю його ворожим, вважаю його деструктивним, вважаю його елементом інформаційноі війни Кремля проти України і вважаю, що його діяльність має бути заборонена в Україні. Це моя громадянська позиція.

Далі, особисто я вважаю, що вони не випадково опинилися на місці вбивства Павла Шеремета, це моя власна точка зору. Як працівник МВС і громадянин Украіни, я маю повне право робити своі припущення.
І останнє, "17 канал" - це проросійські ублюдки! Судіться, с...ки! Я готовий.

П.С. Але насправді вони прекрасно розуміють, що справа безперспективна, якщо, звичайно, не куплять якось корумпованого суддю за медведчуківське бабло. А по суті, їхній позов - це елемент дешевого піару і спроба притягнення хоч якоїсь уваги до свого нікчемного, антиукраїнського ресурсу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...