"Сурков будет думать, как красиво все слить, чтобы сохранить лицо Путина" - російський опозиціонер

Леонід Волков вважає, що Путіну вже стратегічно невигідно продовжувати війну на Донбасі і підживлювати терористів у "республіках".

Сурков і Путін. Фото:gareeb.livejournal.com

У Кремлі не знають, як скинути з себе тягар під назвою "Новоросія", а Володимир Путін зацікавлений у припиненні конфлікту в східній частині України, окупованій проросійськими найманцями. У Москві поки не розуміють, як план Путіна реалізувати на практиці, зберігши при цьому обличчя.Про це пише російський політик і соратник Олексія Навального Леонід Волков, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Волков заявив, що Путіну вже стратегічно невигідно продовжувати війну в Донбасі, і підживлювати терористів "ДНР/ЛНР". На його думку, інша справа - анексований Крим, хоча туди теж Росія "впихає" чималі кошти.

"Если Крым приносит рейтинг, то "новороссийская" идея получает отклик только у каких-то фриков. Думаю, что Путин был бы рад красиво слить все это дело, но в Кремле ума не приложат, как это сделать", - зазначає соратник Навального.

Волков також додає, що величезний баласт в цьому питанні - люди, які занадто багато знають.

"Я не сомневаюсь ни на минуту в том, что товарища Моторолу ликвидировали свои, и таких невыгодных для Путина носителей информации в Донбассе слишком много. Кремль ищет пути избавления от всего этого", - заявив опозиціонер.

Волков припускає, що відповідальним за операцію "Злив Донбасу" найімовірніше призначать Суркова, куратора терористичних республік.

"Он будет думать, как так красиво все слить, чтобы операция не выглядела поражением. Сейчас, я так думаю, они взяли курс на тактическое подвешивание ситуации в воздухе и выжидание. Надеются, что новые политические времена принесут возможности для решения проблемы", - резюмував Леонід Волков.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...