Свободівець Кошулинський влаштував бійку під час засідання Львівської облради з помічником голови, який "здав" його активістам (відео)

Активісти були обурені висловами депутатів від «Свободи», які нібито заявляли, що мітинг під стінами облради організували не воїни АТО.

Бійка у Львівській облраді. Фото: скріншот з відео.

Під час пленарного засідання Львівської обласної ради депутат від «Свободи» Руслан Кошулинський побився із помічником Олександра Ганущина (БПП "Солідарність") Валентином Харловим. Це сталося під час розгляду питання про створення комісії для вирішення проблеми із перевізниками. Новину передають Патріоти України з посиланням на zaxid.net.

Під час виступу голови комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв'язку Михайла Сидоровича до залу забігли представники учасників АТО і перевізників, серед яких була Леся Турашвілі. Вони були незадоволені висловами депутатів від «Свободи», які нібито заявляли, що мітинг під стінами облради організували не воїни АТО.

Після того, як помічник Олександра Ганущина Валентин Харлов показав активістам, де саме сидять «свободівці», почалася штовханина. Під час неї Руслан Кошулинський і накинувся на помічника голови облради. Після цього Олександр Ганущин оголосив перерву в засіданні. Згодом депутати вирішили продовжити розгляд питання про перевізників, а після того повернутися до проблем воїнів АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...