Символічно: Під час пожежі в "Борисполі" згорів літак, на якому літав Яценюк

За попередньою інформацією, причиною пожежі стали залишки авіапалива в паливних баках повітряного судна, які загорілися під впливом високих температур.

Ілюстрація: svit.meУ неділю, 27 березня, під час утилізації літака, на якому прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк свого часу ледь не потрапив в аварію, сталася пожежа. Про це Обозревателю стало відомо з власних джерел, передають Патріоти України.

Як повідомляють джерела, 27 березня близько 16 години на території авіакомпанії "Авіалінії України" загорілося повітряне судно ТУ-134, що належить компанії "Українсько-Середземноморські авіалінії" (UMAir).

У цей день субпідрядна організація виконувала роботи по утилізації списаного літака. Розбір повітряного судна на деталі проводився з грубим порушенням вимог техніки безпеки та ігноруванням авіакомпанією мінімальних пожежно-технічних вимог при проведенні подібних робіт.

За попередньою інформацією, причиною пожежі стали залишки авіапалива в паливних баках повітряного судна, які загорілися під впливом високих температур. Силами рятувальників пожежа була локалізована, і вогонь не встиг перекинутися на будівлю ангару.

Відзначимо, саме на борту цього літака компанії "Українсько-Середземноморські авіалінії" (UMAir), у якого 3 липня 2007 року під час польоту з аеропорту Приштини в київський аеропорт "Бориспіль" заглох двигун, знаходився тодішній міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк. Тоді причини інциденту вивчала спеціальна державна комісія.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...