Символічний випадок на аеродромі Українка: як вибухнув російський стратегічний бомбардувальник ТУ-95 (відео)

Внаслідок вибуху один зі штурманів загинув на місці, а 41-річний командир екіпажу отримав опіки близько 75% тіла і помер через два місяці в госпіталі.

Вибух ТУ-95. Фото: скріншот з відео.

У Мережі з’явилося відео моменту вибуху російського стратегічного бомбардувальника Ту-95 на аеродромі Українка Амурської області, на борту якого перебувало семеро людей. Відеозапис інциденту опублікувало амурське агентство АСН 24, передають Патріоти України.

На кадрах відео зафіксовано, як бомбардувальник рухається по злітній смузі. Літак не може злетіти в повітря і раптово відбувається вибух, внаслідок чого корпус літака відвело вбік. Бомбардувальник викотився за межі злітної смуги та загорівся. Голоси, які обговорюють подію за кадром зазначають, що літак вибухнув без видимих зовнішніх причин.

Внаслідок вибуху один із штурманів загинув на місці, а 41-річний командир екіпажу отримав опіки близько 75% тіла і помер через два місяці в госпіталі. У результаті проведеної перевірки з’ясувалося, що співробітник, який контролював політ, подав екіпажу команду покинути судно лише через 39 секунд після загоряння та не вислав до місця події рятувальну команду. За фактом аварії було порушено кримінальну справу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...