Ситуація на передовій: Терористи обстріляли Широкине з танка - штаб АТО

​Терористи продовжують обстріли на всіх трьох напрямках у зоні АТО.

Ілюстрація:Еспресо.TV

Минулої доби російсько-окупаційні війська 70 разів обстрілювали позиції українських військових на всіх напрямках. Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО за 10 грудня, інформують Патріоти України.

Більшість обстрілів відбулося на Маріупольському напрямку. З артилерії 152 та 122 міліметри бойовики обстріляли Водяне, Широкине, Лебединське, Талаківку, а з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Широкине, Талаківку, Красногорівку, Лебединське, Гнутове, Мар'їнку та Павлопіль.

По Широкиному вогонь вів і танк. На Луганському напрямку зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Новотошківку, з мінометів – Новозванівку, Троїцьке та Кримське. З гранатометів та стрілецької зброї - Станицю Луганську, Новозванівку, Лопаскіне, Попасну, Новоолександрівку.

На Донецькому напрямку з 82 міліметрових мінометів окупанти вели вогонь поблизу Луганського, а в районі Авдіївки, Верхньоторецького та Зайцевого – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...