Ситуація у зоні АТО 28 серпня: В Авдіївці весь ранок тривав бій, - волонтери

У ніч на 28 серпня бойовики використовували міномети, артилерію, "Гради"

Карта АТО станом на 28 серпня 2016 року. Фото: "Слово і діло"

28 серпня ситуація у зоні АТО є досить напруженою. До 12:00 в Авдіївці тривав бій. У Майорську працювали міномети. Про новини з війни розповідають волонтери на сторінці бгагодійного фонду "Повернись живим" у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Один військовий загинув минулої доби через ворожу ДРГ, яка дуже близько підійшла до наших позицій на одній з ділянок фронту.

Щодо ситуації на передовій:

Авдіївка під артилерійським обстрілом. Також тут по позиціям в околицях міста ворог працює з мінометів різного калібру, крупнокаліберних кулеметів та гранатометів. Іноді застосовують й танки. Сьогодні до полудня в Авдіївці тривав бій.

Відносно спокійно було у Зайцевому. Військові повідомляють про обстріли зі стрілецької зброї. Хоча міномети різного калібру працювали по сусідньому Майорську.

В районі Світлодарської дуги не стихають обстріли з мінометів різного калібру. Сьогодні зранку околиці Луганського обстріляли зі 120 мм мінометів та БМП. Вночі по цій ділянці працювала артилерія. Дещо спокійніше в Троїцькому. Там обійшлося стрількою зброєю.

У Мар’їнці обійшлося вночі без артилерії і важкої техніки, хоча і відбувся бій зі стрілкової зброї, гранатометів та кулеметів.

По Красногорівці цієї ночі стріляли зі стрілецької зброї та гранатометів. Але, за словами військових, ніч була спокійнішою за минулу. Вчора по позиціям бійців ворог випустив навіть кілька снарядів так званого «партизанського» «Граду».

В районі Старогнатівки військові повідомляють по спокійну обстановку. Вночі було кілька кулеметних черг.

В околицях Попасної також було спокійно", - йдеться у повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...