Так робить кожен наш дипломат за кордоном: У Кремлі розповіли, навіщо посол РФ зустрічався з людьми Трампа

Дмитро Пєсков також додав, що посол Кисляк зустрічався і з людьми, які були пов'язані з кандидатом в президенти США від демократів Хілларі Клінтон.

Дмитро Пєсков. Фото: www.rusdialog.ru.

Посол Росії в США Сергій Кисляк зустрічався з американцями, зокрема й із людьми з передвиборного штабу Трампа, тому що це частина його роботи. Про це в інтерв'ю CNN заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передають Патріоти України.

«Це те, що робить кожен посол Росії за кордоном і кожен посол США за межами країни… Чим більше посол спілкується з людьми в країні, де перебуває, тим краще він робить свою роботу», - сказав Пєсков. За його словами, Кисляк зустрічався з американцями, щоб більше дізнатися про те, що відбувається в США і щоб російське керівництво краще розуміло ситуацію в Штатах.

Пєсков також додав, що Кисляк зустрічався і з людьми, які були пов'язані з кандидатом в президенти США від демократів Хілларі Клінтон. При цьому зустрічі з американцями, які проводив російський посол, ніяк не торкалися виборів і передвиборчої кампанії, підкреслив Пєсков.

Фрагмент його інтерв'ю телеканалу CNN був опублікований на сайті сьогодні, 11 березня. Це відео - частина фільму CNN про російського президента Володимиру Путіну. Він вийде в ефір у понеділок, 13 березня. Раніше радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн Пішов у відставку через скандал навколо його бесіди з російським послом Сергієм Кисляком, яка відбулася в кінці грудня минулого року.

На початку березня стало відомо про дві зустрічі з Кисляком генерального прокурора США Джеффа Сешнса. Після того, як ця інформація потрапила в ЗМІ, його почали звинувачувати в брехні під присягою. Це було пов'язано з тим, що під час процедури вступу на посаду генпрокурора Сешнс задавали питання про те, чи відомо йому про контакти членів команди Трампа з представниками Росії з приводу передвиборчої кампанії, і Сешнс відповів на нього негативно.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...