Так в Донецьку чи в Сирії? Соцмережі потішили дивні дані про загибель путінського військового

За словами матері найманця, обставини смерті сина не розкривають навіть їй.
Андрій Володін загинув не у Сирії? Фото: соцмережі.

У мережі повідомили суперечливі дані про загибель російського військового Андрія Володіна. Про це пише proufu.ru, передають Патріоти України.

Зазначається, що Центр спеціального призначення ФСБ Росії повідомив на своїй сторінці в соцмережі, що Андрій Володін загинув 28 липня в Сирії. "Загинув братик, в Сирії залишившись прикривати відхід групи російських військ. Тяжко поранений, він обороняв висоту, поки не отримав друге, смертельне поранення", - йшлося в повідомленні.

У той же час журналістам вдалося поспілкуватися з матір'ю 42-річного Андрія Володіна. Жінка здивувалася, коли журналісти запитали у неї про службу її сина. "Чому в Сирії? Він в Донецьку загинув", - сказала вона.

За словами жінки, обставини смерті сина не розкривають навіть їй. "Ніхто нічого не може сказати, як він загинув... Ніхто нічого не знає! А у нас з ним були нормальні стосунки, він мені довіряв, все розповідав", - поскаржилася мати Володіна.

Вона додала, що її син за час служби не виручив особливих грошей. Він не був контрактником - воював вільнонайманцем. Видання уточнює, що на днях пройшли його похорони в Агіделі, а не в Нефтекамську, як повідомлялося спочатку.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...