Таке готова зробити навіть без наказу якась шістка: Російський політик сказала, за що Кремль готовий вбити

Про те, яким саме чином Володимир Путін почав створювати свої багатства, писати дуже небезпечно.

Ольга Курносова. Фото: Открытая Россия.

Зараз для російського режиму існує одна болюча тема, яку особливо небезпечно зачіпати. Про це в коментарі "Обозревателю" розповіла російський політик Ольга Курносова, передають Патріоти України.

"Є тема, на яку російська влада реагує надзвичайно болісно - писати про часи первісного накопичення капіталу. Тому, яким саме чином Володимир Путін почав створювати свої багатства, писати дуже небезпечно", - сказала Курносова.

За словами Курносової, побиття російського журналіста Миколи Андрущенка, який помер у результаті цього в одній із лікарень Санкт-Петербурга, було не випадковим. Однак це могло статися і без прямого наказу зверху. "Коли створюється така вертикальна напівкримінальна система, то главі цього мафіозного клану іноді не потрібно віддавати особистих наказів. Часом шістки самі роблять якісь речі, щоб зробити приємне босові", - пояснила вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...