​Такого не було десятки років: У Криму зі знаменитої Ай-Петрі на Велику Ялту зійшла лавина

На окупованому півострові прогнозують аномально холоду зиму, а кількість «мегаватників» завезених рятувати в першу окупаційну зиму різко зменшилось через поломки та відозви назад, регіонам та відомствам-позичальникам. Та і з електрикою знов буде туго.

Ай-Петрі зимою

З південного схилу гори Ай-Петрі на 50 км дороги в бік Ялти зійшла лавина, повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реаліі.

«Постраждалих в результаті обвалу немає, загроза людям відсутня. Обсяг сніжної маси становить 100 кубічних метрів. За даними ФГБУ «Кримське управління з гідрометеорології та моніторингу навколишнього середовища» сходження лавини сталося через скупчення великих снігових покривів в горах », - йдеться в повідомленні прес-служби підконтрольного Кремлю МНС Криму.

Напередодні в підконтрольній Кремлю Державтоінспекції Криму повідомили про закриття проїзду на плато Ай-Петрі через погіршення погодних умов.

У Криму на 2-3 грудня оголошено штормове попередження. Очікується різке погіршення: сильний дощ, мокрий сніг, заметіль, на дорогах ожеледь, пориви вітру до 25 м / с.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...