"Такий Ердоган нам не потрібен, він продовжує знущатися": Росіяни обурені новою заявою Туреччини

Прес-секретар Реджепа Ердогана сказав, що Туреччина готова зробити кроки для "пом'якшення болю сім'ї загиблого, якщо від неї надійде запит".

Ібрагім Калин. Фото: report.az.

Прес-секретар турецького президента Ібрагім Калин заявив, що Туреччина готова розглянути питання щодо компенсації родичам загиблого Олега Пєшкова — пілота збитого російського Су-24. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Калин сказав, що Туреччина готова зробити кроки для "пом'якшення болю сім'ї загиблого, якщо від неї надійде запит. "Поки такого запиту не надходило", — додав він.

Дані слова прес-секретар президента Туреччини активно коментують прихильники політики глави РФ Володимира Путіна на російському сайті Lenta.ru. "Купувати турецькі помідори тільки за запитом з Туреччини!", "Як вужі на сковорідці", "тобто потерпілі повинні просити вбивць ??? Я в акуї від турецької логіки", "послати б їх... нехай придумають інший варіант", "Зарядити їм лимонів 20-30 зелені і нехай спробують зіскочити!", - пишуть російські інтернет-користувачі.

Також росіяни прокоментували дану новину і на прокремлівському сайті РІА Новини. "І з цими... ми повинні відновлювати стосунки?! Їм потрібен запит від сім'ї льотчика!!", "1. Життя льотчика неможливо повернути, значить, безцінне 2. Підготовка і введення в дію, коштує дорожче літака 3. Вартість бомбардувальника, який не випускається серійно, дорожче серійного в сотні разів. Немає. Такий ердоган нам не потрібен, він не вибачився, він продовжує знущатися. Краще чекати наступного президента туреччини", - вважають користувачі мережі з РФ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...