"Там ФСБ і влада грошей": Брат полоненого в Сирії російського найманця розповів, як той воював на Донбасі

Як виявилося, російський військовий їздив воювати на Донбас два рази в 2014 році.

Російський найманець Григорій Цуркану воював на Донбасі. На фото - зліва: соцмережіПолонений у Сирії терористами "ІД" російський військовий Григорій Цуркану воював на Донбасі. Про це розповів брат полоненого Роман Цуркану, передають Патріоти України з посиланням на Радио Свобода.

За словами брата російського найманця, той двічі їздив воювати на Донбас - обидва рази в 2014 році.

"Два рази, на самому початку. Брат мені казав, там тисячі наших хлопців загинули. Їм пропонували в групу якогось спеца ГРУ як командира. Потім він заходив безпосередньо, керівництво "ЛНР" запрошувало.

А потім їх звідти видворили. Це все брудно. Там ФСБ грошима займається, відмиванням, кришує бандитів. Це просто бруд повний. Там навіть не політика, там влада грошей", - розповів брат російського бойовика.

При цьому Цуркану визнав, що російська влада відмовляється визнавати власних вояків, а на Донбас росіяни їдуть для того, щоб заробити гроші.

Як повідомлялося раніше, росіянин Григорій Цуркану довгий час воював в інтересах Росії у складі приватної військової компанії (ПВК) "Вагнер", проте в РФ роблять вигляд, що не знають про його існування.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...