Темна історія: Затриманий у Польщі австрієць, якого підозрюють у злочинах на Донбасі, дезертирував зі ЗСУ

15 грудня 2016 року Беньямін Фішер самовільно залишив військову частину і зараз перебуває в розшуку Військовою службою правопорядку ЗСУ.

Затриманий воював не на боці терористів? Ілюстрація: соцмережі.

Затриманий у Польщі громадянин Австрії, якого підозрюють у скоєнні злочинів на Донбасі, служив у Збройних силах України та здійснив дезертирство. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони України.

"Згідно з відомостями, наданими Генеральним штабом ЗСУ, та оперативною інформацією, отриманою від військової частини В4050, громадянина Беньяміна Фішера було прийнято на військову службу за контрактом 17 травня 2016 року", - йдеться в повідомленні.

Також в Міноборони повідомляють, що 15 грудня 2016 року Фішер самовільно залишив військову частину і зараз перебуває в розшуку Військовою службою правопорядку ЗСУ. Нагадаємо, польські прикордонники повідомили про затримання австрійця 28 квітня. Чоловік намагався потрапити в Україну. Зараз затриманий очікує на екстрадицію до Австрії. Згодом в австрійській прокуратурі заявили, що затриманий у Польщі австрієць воював на Донбасі на боці України.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...