Тепер святкуватиме у лікарні: Чоловік на Миколаївщині вибив двері храму, щоб поставити свічку

У зв’язку з тим, що чоловік ззовні виглядав як людина із психічними розладами, правоохоронці викликали швидку медичну допомогу, яка доставила хулігана до лікарні.

На Миколаївщині чоловік вибив вхідні двері до храму, щоб зайти до приміщення та поставити свічку. Новину передають Патріоти України.

16 квітня, близько 6:00 до Новоодеського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області звернувся 52-річний мешканець с.Троїцьке із інформацією про те, що невідомий чоловік проник на територію церкви, – повідомили у поліції.

“На місці події з’ясувалось, що зловмисник вибив вхідні двері до храму, щоб зайти до приміщення та поставити свічку. У зв’язку з тим, що чоловік ззовні виглядав як людина із психічними розладами, правоохоронці викликали швидку медичну допомогу, яка доставила хулігана до лікарні”, — заявили в поліції. Інформація про подію внесена до Єдиного обліку, проводиться перевірка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...