Дорога смерті "Миколаїв - Кропивницький": Люди читають "Отче наш", щоб не перекинувся їх автобус

Нещодавно автобус в'їхав у яму і пробив дві шини. А взимку водій возив каміння, щоб засипати по дорозі ями.

Фото:novosti-n.org

Жителі сіл на Миколаївщині, розташованих біля "убитої" траси Н-14 "Миколаїв-Кропивницький", можуть залишитися без сполучення із Миколаєвом, оскільки перевізники відмовляються їздити по розбитій дорозі. Через стан траси автобус змушений їхати путівцями, а пасажири моляться, щоб він не перекинувся. Про це розповіла глава Водяно-Лорінської сільради Тетяна Кирильчук, передають Патріоти України.

Проблема з транспортом - автобусом "Миколаїв - Ольгопіль" - виникла ще з зими. "З лютого рейсового автобуса обласного сполучення у нас не було через дорогу ... У липні ні студенти не могли дістатися, ні люди в лікарню не могли поїхати. Мало того, що він ходить три дні на тиждень - п'ятниця, субота, неділя, - а то взагалі не ходив. Люди дуже страждали", - розповіла Кирильчук.

Вона пояснила, що тоді зверталися до районних і обласної влади, і домоглися, щоб автобус все-таки ходив. Однак за фактом він їхав путівцями, що не менш небезпечно.

"Почав ходити з липня. Але, повірте мені, їде він не по трасі, тому що автобус довгий, а степовими дорогами. Коли їде, люди моляться, щоб він не перекинувся. На сьогодні, якщо раніше дорослі молилися, то тепер діти читають "Отче наш" в автобусі, щоб проїхати, щоб не перекинувся автобус", - додала глава сільради.

Нещодавно автобус в'їхав у яму і пробив дві шини. А взимку водій возив каміння, щоб засипати по дорозі ями. На тим же путівцях від фур повно колій.

Раніше вже звертали увагу, щоб автобус ходив хоча б раз серед тижня, а не тільки до вихідних, бо людям незручно добиратися. Щоб вирішити особисті питання, жителям доводиться викручуватися - хто їде на попутках, а хто наймає машину, а це 800 грн до Миколаєва. Однак тепер перевізники зовсім відмовляються возити людей.

Джерело: Новости-N

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...