"Тепер усі зрозуміли, що Ердоган не вибачився": Соцмережі підірвала звістка про вибухи у Стамбулі

Вибух в аеропорту Стамбула стався у той самий день, коли турки офіційно заявили, що ні перед ким не вибачалися. Дуже не віриться, що це випадково.

Жертви вибухів у Стамбулі. Фото: "Фейсбук".

Користувачі соціальних мереж бурхливо обговорюють серію вибухів в аеропорту імені Ататюрка, який розташований в турецькому місті Стамбул, передають Патріоти України.

За попередніми даними, 28 квітня атаку здійснили терористи-смертники біля стійок паспортного контролю. Вже відомо про 10 загиблих і 100 поранених. "Поспілкувався зі знайомим спеціалістом, який свого часу закінчував школу КДБ. Він хороший спец. Я його запитав. Чи могли росіяни так швидко організувати теракт у Стамбулі?

Відповідь: Технічне завдання дається заздалегідь. Далі чекають. Розрахувати неможливо. Мережа величезна. СРСР витрачав мільярди на її створення. Купа різних організацій і божевільних одинаків. А потім він додав. Навіть якщо скажуть, що це не росіяни - це росіяни", - пише користувач Facebook, український волонтер Мирослав Гай.

"Вибух в аеропорту Стамбула... В той же день як турки офіційно заявили, що ні перед ким не вибачалися... Я не вірю в збіги, а ви?", - пише користувач Twitter під ніком Злий Одесит.

"Тепер навіть ті, у кого були сумніви, зрозуміли, що Ердоган не вибачився", - зазначає користувач під ніком Літописець Пі..ца.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...