Тепло, сухо, багато сонця: В Україну прийде майже літня погода

Поступове зниження температури повітря почнеться із 15 вересня, із західних областей, наголосила синоптик.

Ілюстрація:Дзеркало тижня

У п'ятницю, 14 вересня, в Україну прийде майже літнє тепло з Південної Європи. Про це написала у Facebook синоптик Наталія Діденко, зазначають Патріоти України.

Згідно з прогнозом у східних і південних регіонах країни буде до +27-+29 градусів. На решті території також буде панувати комфортна тепла погода — +23-+26 градусів.

"У п'ятницю очікується багато сонця, переважатиме суха повітряна маса. І лише на крайньому заході та місцями вздовж північних кордонів походять хмари й періодичні дощі. Не забувайте про нічні та ранкові тумани", — написала синоптик.

За словами Діденко, у Києві в п'ятницю буде тепло і без опадів. Температура повітря вночі +16 градусів, вдень — +24-+25 градусів.

"Поступове зниження температури повітря почнеться із 15 вересня, із західних областей", - додала вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...