Тернополяни обурені: У місті залили "кров'ю" графіті з Надією Савченко (фото)

Портрет напередодні намалював художник Юрій Цуприк на стіні на вул. Князя Острозького, 43

Портрет льотчиці, намальований на місці Путіна-гада, облили червоною фарбою. У Тернополі графіті з Савченко вже залили кривавою фарбою, передають Патріоти України з посиланням на "20 хвилин".

Невідомі облили портрет льотчиці Надії Савченко та підписали російською "Убийца". Нагадаємо, портрет напередодні намалював художник Юрій Цуприк на стіні на вул. Князя Острозького, 43, на місці, де раніше був зображений російський лідер в образі гадюки в фашистській касці. Напис Юрій Цуприк обрав символічний - "Надія - є". Замість букви "і" художник намалював кулю - це позивний льотчитці.

Тернополяни обурені. Кажуть, в очі одразу кидається, що напис зроблено російською. "Той, хто це зробив, дуже добре розуміється на фарбах, бо малюнок сплюндрували дорогою фарбою, яка не змивається, - каже художник Юрій Цуприк. - Ще напис "Убийца" можу стерти, а от решту... Відновити його вже не вдасться, а на новий нема грошей. Виявляється в Тернополі комуняк та КГБістів також вистачає. Вчора підходила пенсіонерка, і російською обурювалась чого це я "наводчіцу" малюю. А от полячці, яку я зустрів, навпаки - сподобалось, обіцяла вдома фотографію показати. Шкода".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...