Терористи активізувалися: бійці ЗСУ розповіли про складну ситуацію в зоні АТО

Як правило, бойовики відкривають вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів.

Ілюстрація:112.ua

Терористи в суботу, 21 травня, відкривали вогонь по українських військових поблизу п'яти населених пунктів. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО, інформують Патріоти України.

"21 травня терористи 13 разів застосовували зброю проти підрозділів ЗС України. Тривають обстріли наших укріплень, розташованих на південь від Авдіївки. Там бойовики вели вогонь із стрілецької зброї і гранатометів. На Маріупольському напрямку противник бив по опорних пунктах сил АТО поблизу Старогнатівки з гранатометів, мінометів і озброєння бойових машин піхоти", - йдеться в повідомленні.

При цьому в Широкиному терористи обстрілювали сили АТО з гранатометів. Вів там вогонь і ворожий снайпер.

"Неспокійно і в Луганській області. Там незаконні збройні формування відкривали вогонь зі стрілецької зброї по українських воїнах, які несуть службу в районі Нового Айдара. Зі стрілецької зброї і гранатометів також були обстріляні наші позиції поблизу Трьохізбенки", - відзначили військові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...