Тільки вертоліт залишає собі: Вілкул почав активно продавати майно

Можна припустити, що криворізький нардеп готується до тривалої або постійної еміграції.
Олександр Вілкул. Фото: SKELET-info.

Народний депутат України від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул почав продавати свою нерухомість та інші активи. Про це повідомляє «Дніпроград» з посиланням на джерела серед колишніх однопартійців депутата, передають Патріоти України.

Так, Вілкул продав свій будинок, який розташований в Кривому Розі на розі вулиць Виноградова та Кропивницького. Будинок і земельну ділянку під ним записані в реєстрі нерухомості на інших людей, проте нардеп часто ховає свої статки.

За свідченнями кількох людей, саме в цьому будинку Вілкул жив і зустрічався з колегами, починаючи з 2006 року - ще до «злету» на посаду глави голови Дніпропетровської ОДА і до віце-прем'єрства. Активи Вілкула, які за цінами значно нижчими за ринкові, в останні місяці скуповують друзі і колеги депутата. Зокрема, аграрні активи - за інформацією джерел - скуповує народний депутат Вадим Нестеренко. При цьому, зацікавлені люди зазначають, що розпродаж має ознаки «фінальної».
Зазначається, що на минулому тижні звільнився з посади заступника голови Криворізької міської ради Євген Удод, який давно фактично є жителем Польщі. Також очікується зняття недоторканності з самого Вілкула та його ймовірне подальше залучення до відповідальності. Тому можна вважати, що криворізький нардеп готується до тривалої або постійної еміграції. Інший - менш імовірний - варіант: гроші накопичуються для погашення податкової заборгованості та уникнення переслідування хоча б за незаконне збагачення.
Поки залишається невідомою доля вертольота, який також належить депутату і не згадується в одній з його декларацій. Втім, поспішати з продажем цього активу криворізький депутат не поспішає зі зрозумілих причин - в разі, якщо правосуддя здійсниться, Вілкул, очевидно, сподівається повторити шлях колишнього президента України Віктора Януковича.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому 21 липня 2017 щодо нардепа і співголови фракції «Опозиційний блок» Олександра Вілкула.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...