"Тінь Шокіна" вже порахував, на якій термін збирається посадити Віталія Каська

Досудове розслідування має початися після обрання запобіжного заходу, запевнили в ГПУ.

В ГПУ вже обіцяють Каськові 12 років позбавлення волі. Ілюстрація:www.bbc.com

Генеральна прокуратура України найближчим часом передає в суд клопотання про обрання запобіжного заходу екс-заступнику генерального прокурора Віталію Каську. Про це під час брифінгу повідомив прокурор ГПУ Владислав Куценко, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За його словами, досудове розслідування почнуть після обрання запобіжного заходу.

"За процедурою найближчим часом мої колеги внесуть клопотання до суду про обрання тієї чи іншої міри запобіжного заходу щодо підозрюваного Касько. Після того, як судом буде обрано запобіжний захід, у нас проводиться досудове розслідування. Після цього до суду передається обвинувальний акт, а суддя вже вирішить, що і як", - пояснив Куценко.

У свою чергу, начальник управління з розслідування кримінальних проваджень в сферах державної служби та власності Дмитро Сус зазначив, що за статтями, по яких відбувається провадження, Каськові загрожує позбавлення волі до 12 років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...