Тіні сучасності про тіні минулого: Унікальна вистава чернігівського театру про своє місто заворожує (відео)

Чернігівська творча група Fireflies створила постановку про велич і могутність перлини українського Полісся.

Скрін відео

Мережу продовжує підкорювати відео театру тіней, присвячене дню міста Чернігова. Ролик доступний для перегляду на каналі Youtube, інформують Патріоти України.

Чернігівська творча група Fireflies створила постановку про велич і могутність перлини українського Полісся. Ролик став своєрідним привітанням колективу до минулорічного Дня міста Чернігова.

До речі, Fireflies - творча команда, що працює в жанрі театру тіней з 2010 р. Фіналісти телевізійних талант-шоу формату Got Talent "«Україна має талант", "Хвилина слави", "Mam Talent" (Польща), "Das Supertalent" (Німеччина). До складу групи входить 11 осіб.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...