Торецьк - це Україна: Бійка на Донеччині, екс-регіонала облили "кров'ю" (відео)

​Внаслідок інциденту кілька людей отримали тілесні ушкодження та звернулися до правоохоронців

Ігор Шкіря. Фото:Politrada.comПід час сесії Торецької міськради колишньому депутату від "Партії регіонів" Ігорю Шкірі дісталося від голови громадської ради при Донецькій ОДА Ірини Кирикової. Відео інциденту з'явилося на каналі ХАΛVA у Youtube, передають Патріоти України.

Після того, як ухвалили бюджет, жінка піднялася до трибуни та звинуватила Шкірю у розпалюванні війни на Донбасі.

"Кров на вас тих людей, що загинули внаслідок бойових дій на Донбасі. Що ви зробили з цим регіоном?" – зауважила активістка. За деякий час Ірина Кирикова кинула у Шкірю пакет з червоною фарбою.

Після цього у залі виникли сутички між людьми, які підтримують Шкірю, та їхніми супротивниками. Внаслідок інциденту кілька людей отримали тілесні ушкодження та звернулися до правоохоронців, а також медиків.

Як відомо, Ігор Шкіря з 2002 року безперервно обирається до Верховної Ради. Чотири рази він балотувався як кандидат від "Партії регіонів". На останніх парламентських виборах Шкіря потрапив до Ради як самовисуванець. Наразі він входить до фракції "Відродження".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...