"Традиційно звинуватили бандерівців": Бойовики "ЛНР" підірвалися на власних розтяжках

Після подібних подій ватажки терористів видали наказ для бойовиків про сувору заборону проводити мінування місцевості без складання карт і схем мінних полів на території, контрольованій «ЛНР».

Окупована Луганщина. Фото: Еспресо.TV.

На окупованій території Луганської області бойовики раніше хаотично розставили розтяжки і сховали міни. Тепер пожинають плоди - підриваються самі. Страждає і мирне населення. Новину повідомляє група «Інформаційний спротив», передають Патріоти України.

«В «ЛНР» почастішали випадки підриву «військовослужбовців» і місцевого населення на розтяжках і мінах на території, контрольованій самими окупантами», - йдеться в повідомленні «ІС». Щоб якось порозумітися з місцевими жителями, командування «2-го АК ЛНР» заявило, що вибухи - результат роботи українських диверсійних груп. За версією бойовиків, диверсанти проводять мінування тактичних тилів «ополчення».

«Одночасно командуванням «2-го АК ЛНР» видано наказ для бойовиків про сувору заборону проводити мінування місцевості без складання карт і схем мінних полів на території, контрольованій «ЛНР», включаючи ділянки, прилеглі до лінії фронту», - розповіли в «ІС».

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...