Трагедія в Іжевську: У Росії повідомили подробиці про чоловіка, підозрюваного у підриві багатоповерхівки

За версією слідства, підозрюваний навмисне від'єднав шланг газової плити від мережі газорозподілу в своїй квартирі і зник.

Вибух будинку в Іжевську. Фото:Український репортер

Підозрюваний у справі про руйнування під'їзду дев'ятиповерхового житлового будинку в Іжевську (Російська Федерація) Олександр Копитов навмисне від'єднав шланг газової плити від мережі газорозподільника. Про це повідомляє агентство Интерфакс з посиланням на джерело, знайоме з ситуацією, зазначають Патріоти України.

"За версією слідства, він (Олександр Копитов, - ред.) навмисне від'єднав шланг газової плити від мережі газорозподілу в своїй квартирі і зник", - сказав співрозмовник агентства.

За його даними, є відомості, що підозрюваний "вирішив навмисне скоїти вбивство мешканців загальнонебезпечним способом і знищити їх майно".

Так, підозрюваний заявив слідчим, що "чув голоси сусідів, які ганьбили його". "Підозрюваний вважав, що, почувши шипіння газу, що йде, голоси сусідів вщухали", - уточнило джерело.

Відзначається, що проти Копитова порушено справу за статтею про вбивство; у слідства є сумніви в психічному здоров'ї чоловіка, найближчим часом йому буде призначена судово-психіатрична експертиза.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...