Трагедія в Іжевську: У Росії знову підривають будинки (відео)

Глава Удмуртської республіки назвав імовірною причиною обвалу вибух газу.

Обвал будинку в Іжевську після вибуху. Фото:соцмережі

9 листопада приблизно о 16.41 за місцевим часом (14.41 за Києвом) у російському місті Іжевськ обвалився під'їзд дев'ятиповерхового житлового будинку. За даними агентства Интерфакс, загинуло двоє людей, передають Патріоти України.

Під завалами залишаються постраждалі. Відеореєстратор автомобіля, що проїжджав вулицею Удмуртською, зняв момент вибуху, що стався на одному з нижніх поверхів крайнього під'їзду будинку №261. Відео опублікували на YouTube-акаунті Daily ХАЙП CRIMINAL.

Як повідомлялося раніше, в Іжевську обвалився під'їзд житлового будинку №261 на вулиці Удмуртській. Як повідомив у Twitter глава Удмуртської Республіки Олександр Бречалов, імовірною причиною обвалення став вибух газу.

"Перша версія – вибух природного газу. Виїжджаю на місце. Створюємо оперативний штаб із ліквідації НП", – написав чиновник.

МНС Удмуртії звернулося до жителів Іжевська із проханням не піддаватися паніці. Район події оточено, почалися аварійно-рятувальні роботи.

Представник рятувальної служби розповів агентству "Интерфакс", що є потерпілі, але скільки їх і в якому вони стані, не уточнив.

За інформацією "КП в Ижевске", постраждало 32 квартири, повністю зруйновано кут будинку з першого до дев'ятого поверху. З-під завалів чути крики, повідомляє кореспондент видання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...