Трагічна смерть українців в Кабулі: Стало відомо, ким були загиблі

У злощасному готелі, на який здійснили напад терористи, перебувало відразу кілька громадян України.

У Кабулі невідомі напали на готель. Фото: ВВС.

Один із перших ідентифікованих загиблих у теракті в Кабулі громадянин України, за попередньою інформацією, був співробітником місцевої авіакомпанії, передають Патріоти України.

Ввечері, 20 січня кілька людей із вогнепальною зброєю та гранатами увірвалися в готель Intercontinental Hotel в Кабулі та відкрили вогонь по його гостях. За словами представника департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василя Кирилича, окрім загиблого українця, у готелі перебувало ще кілька громадян України.

Пізніше стало відомо, що серед дев'яти українців, які загинули внаслідок теракту, було дві жінки. Про це "Громадському" сказав кореспондент іспанського агентства EFE в Афганістані Бабер Сахел. Журналіст із посиланням на дані спікера авіакомпанії Kam Air Хаджі Ракіба додав, що вісім із дев'яти загиблих були співробітниками цієї компанії, дві загиблі українки працювали бортпровідниками.

"Міністр внутрішніх справ повідомив, що загиблі іноземці, включаючи українців, були вбиті у важкодоступному місці готелю. І вони були знайдені під час пошукових операцій", – сказав Сахель.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...