Троє дітей у Донецьку постраждали від вибуху боєприпасу

Трагедія сталася на стадіоні однієї зі шкіл окупованого міста. ​Через вибух одна дитина загинула, ще двоє - госпіталізовані.

Ілюстрація:Главком

Один школяр загинув, ще двоє постраждали сьогодні в результаті вибуху боєприпасу на заході Донецька. Про це заявляють ЗМІ, підконтрольні окупаційні владі Донбасу, передають Патріоти України.

"Сьогодні на заході Донецька підірвалися троє дітей 2007 року народження. За попередніми даними, один з них помер, двоє інших поранені", - йдеться у повідомленні, де цитується неназване джерело.

Постраждалі госпіталізовані.

Як повідомила газета "Факти та коментарі", всі постраждалі - учні школи № 105, розташованої в Петровському районі. Трагедія сталася на стадіоні школи № 110.

Загиблому хлопчикові 12 листопада виповнилося б 10 років. Його друзі отримали важкі поранення, вони перебувають у дитячій клінічній лікарні.

Виявляється, один з них побачив невідомий предмет і кинув в нього цеглиною. Предметом виявився снаряд.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...