"Трудно поверить в то, что легенда российского ГРУ умер от пневмонии", - бойовики про черговий етап "полювання на відьом" (відео)

Масові обшуки та арешти, які почалися на території "республік" можуть бути наслідком міжусобної війни, спровокованої цілою низкою таємничих вбивств відомих так званих польових командирів.

Скрін відео

На окупованих територіях Донбасу черговий етап полювання на відьом. Силові структури самопроголошених псевдореспублік проводять масові обшуки і арешти. Найменша підозра в лояльності до України - прямий шлях "на підвал". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо ТV.

Минулого тижня в Донецьку за ґрати кинули спочатку відомого вченого-релігієзнавця Ігоря Козловського, а потім - волонтера Марину Черенкову.

Не виключено, що все це - наслідок міжусобної війни, спровокованої цілою низкою таємничих вбивств відомих польових командирів: в тому році в "ЛНР" вбили Бєднова, Іщенко, Мозгового, Дрьомова.

Цього року неминучий процес фізичної ліквідації ватажків терористів-бойовиків вже перекинувся з Луганщини в Донецьку область. Серед останніх гучних випадків - знищення під Горлівкою так званого загону спецпризначення "Троя".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...