"Це буде плювок в наш прапор. Ми не маємо права в такій ситуації їхати працювати в РФ", - тренер ФК "Зоря"

Сім'я Вернидубів стала в один ряд з Йожефом Сабо, Андрієм Демчуком, Романом Зозулею, Олександром Шовковським та іншими спортсменами, які не бояться публічно говорити про свою патріотичну позицію і не ховаються за гаслом, що спорт поза політикою.

Юрій Вернидуб. Фото: fc-metalist.com.

Українські спортсмени продовжують виявляти патріотичні почуття. Цього разу приголомшив усіх головний тренер футбольного клубу "Зоря" (Луганськ) Юрій Вернидуб. Він відверто висловився, що аморально в нинішній ситуації українським футболістам їздити на заробітки до Росії. Про це Вернидуб сказав в інтерв`ю "Вести", передають Патріоти України.

"Зрозуміло, що фанати проти таких переходів. Мені багато разів ставили питання, поїхав би я туди. Відповідав, що точно не поїду, поки не припиниться все те, що твориться. Те ж саме стосується і мого сина, якого запрошували в Росію, але він відмовився. Сказав, що це буде плювок в наш прапор. Ми не маємо права в такій ситуації їхати працювати в Росію, це неправильно", - розповів тренер.

Проігнорувавши запрошення від росіян, син тренера Віталій Вернидуб успішно виступає в азербайджанській "Габалі". Таким чином, сім'я Вернидубів стала в один ряд з Йожефом Сабо, Андрієм Демчуком, Романом Зозулею, Олександром Шовковським та іншими спортсменами, які не бояться публічно говорити про свою патріотичну позицію і не ховаються за гаслом, що спорт поза політикою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...