"Це була справжня таємна операція", - Геращенко про звільнення з полону полковника Без'язикова

Бойовики не підтверджували нам його місцезнаходження, не давали інформацію, де він, стверджували, що немає у них такого, розповіла віце-спікер парламенту.

Звільнений Іван Без'язиков нарешті зміг обійняти дружину. Фото: Facebook

Звільнення Івана Без'язикова з полону бойовиків було "справжньою таємницею операцією". Про це повідомила перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко в Facebook, передають Патріоти України.

"Це була справжня таємна операція. Спасибі всім причетним. У нас дійсно є спецслужба і я пишаюся усіма, причетними до звільнення українців. Ми довго розшукували Івана Без'язикова, тому що його утримували не в СІЗО або колишньому приміщенні донецького СБУ, а в іншому місці.

Бойовики не підтверджували нам його місцезнаходження, не давали інформацію, де він, стверджували, що немає у них такого. І ось в кінці минулого року нам вдалося розшукати, дізнатися, де його утримують. Почалася важка робота по звільненню. Сьогодні є результат!", - написала вона.

Також Геращенко зазначила, що президент першим від керівника СБУ Грицака дізнався про успішне проведення операції, на яку він кілька днів тому дав добро.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...