Це маніпулювання громадською думкою. Адже всі ми за мир, але ми війну не починали: На Донеччині обурилися провокативним бігбордам "Опоблоку" (фото)

Представники "Опоблоку" розвішали у Рубіжному та Сєвєродонецьку бігборди, на яких закликають припинити війну і повернути в Україну мир.

"Опоблок" понавішував на Донеччині провокативні бігборди. Фото:Еспресо.TV

У Рубіжному і Сєвєродонецьку з'явилися бігборди від "Опоблоку" з вимогою припинити війну і повернути мир в Україну. Подібними методами дана політична сила намагається маніпулювати суспільною свідомістю жителів Луганщини. Про це в ефірі телеканалу ЛОТ заявив депутат Рубіжанської міської ради Денис Денищенко, інформують Патріоти України.

Раніше ситуацію з бігбордами в даних населених пунктах прокоментував в Facebook нардеп Антон Геращенко.

Пізніше свою думку з цього приводу висловив Денис Денищенко, який бачив "русский мир" на Луганщині своїми очима і знає, чим може закінчиться потурання по відношенню до його призвідників:

"Я був би дуже радий, щоб Антон Геращенко не тільки прокоментував, але і зробив ряд будь-яких дій. Оскільки він є радником міністра МВС Арсена Авакова і має високий рівень комунікації. Я не побоюся це сказати: "Оппоблок" в більшості своїй є п'ятою колоною РФ і несе ту риторику, яка вигідна цій країні.

Спочатку ми бачили багато наметів синіх з такими ж закликами і підписами "за мир!", "за свободу слова!" Це маніпулювання громадською думкою. Адже всі ми за мир, всі ми за свободу слова і низькі тарифи ... В даному випадку ставиться ультиматум президенту.

Ми з задоволенням припинимо війну, адже ніхто її не хоче. Нехай вони розкажуть, як це зробити! Підняти руки і здатися Путіну? Адже ми війну не починали. Цими людьми і бігбордами повинна займатися СБУ та інші компетентні відомства. це колаборанти, які знову зраджують нашу країну.

Вони думають, що минув час, що люди багато речей забули. Згадаймо, хто закликав тут до війни в 2014 році. Це представники "Партії Регіонів", які в більшості своїй зараз знаходяться в "Опоблоці" . Хто підносив патрони і в буквальному і переносному сенсі? Це представники "Партії Регіонів".

На жаль, багато хто з них не покарані досі. Зараз ці люди знахабніли до такого ступеня, що вони вже вішають ці бігборди, виставляють намети, тим самим шантажують всю країну, шантажують президента України і нагнітають ситуацію в Луганській і Донецькій областях", - сказав Денищенко.

За його словами, подібні бігборди з'явилися там, де градоначальники представляють "Опозиційний блок" і ще раз підкреслив, що організатори даних інформаційних компаній повинні бути притягнуті до відповідальності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...