Це міг бути теракт: Пілот "Саратовських авіаліній" розповів свою версію падіння Ан-148 у Підмосков'ї

На його думку, на борту літака стався вибух, який і привів до катастрофи.

На місці авіакатастрофи Ан-148. Фото:nc4.info

Причиною падіння літака Ан-148 у Московській області є теракт. Таку думку висловив один із пілотів "Саратовских авіаліній", який раніше був напарником загиблого капітана повітряного судна і літав разом з ним по тому ж маршруту. Про це повідомляє Радіо Свобода, зазначають Патріоти України.

Пілот розповів, що безліч разів літав по маршруту Москва-Орськ, і в ньому немає нічого складного, а капітан літака Ан-148 був досвіченим і обережним.

"Це теракт, на мою думку. І це не тільки моя версія, але і багатьох пілотів нашої авіакомпанії, з якими я поговорив. Ні від помилки пілотування, ні від необробки рідиною (якщо так і було) літак б не розвалився в повітрі, а його уламки не розкидало б в радіусі одного кілометра. Розумієте, Ан-148 йшов на висоті 1800-2000 метрів, в цей час горить табличка "пристебніть ремені" - пристебнутими сидять у кріслах не тільки пасажири, а й бортпровідники, і екіпаж.

Виключається вона тільки на так званому сотому ешелоні, на висоті 3050 метрів, але літак її навіть не встиг набрати. Також ми знаємо, що уламки розкидало на кілометр. Тіла неможливо буде впізнати без генетичних експертиз, про що сказав міністр транспорту Максим Соколов. Про що це говорить? Якби літак розвалився від удару об землю, то тіла і уламки лежали б поруч, компактно. В таких випадках багатьох загиблих знаходять у їхніх кріслах. А тут по частинах всіх збирають", - сказав пілот "Саратовских авіаліній".

Тому, на його думку, на борту літака стався вибух, який і привів до катастрофи.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...