"Це не пісня - це крик душі": Українська співачка записала емоційну композицію у пам'ять про героїв Небесної сотні (відео)

Пісню артистка виконала спільно з зіркою українського джазу.

Катя Чілі. Фото:скрін відео

Українська співачка Катя Чілі (Katya Chilly), яка вразила всіх своїм яскравим виступом на шоу "Голос країни-7", спільно з джазовою зіркою Лаурою Марті записали трек "Пташина Молитва", яким вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні. Відео опубліковано на YouTube-каналі Лаури Марті, передають Патріоти України.

За словами Лаури, яка є автором треку, ідея пісні народилася трохи раніше від Євромайдану, проте "завершити її не могла, чогось не вистачало".

"І я відклала цю роботу, чекаючи натхнення. Шукала істинний сенс, щоб ця пісня могла змінювати людей на краще і зігрівати їх серця. Коли почалися страшні події на Майдані, зміст пісні відразу прийшов до мене", - розповіла співачка.

"Це не пісня .... це крик душі", "Браво", "Приголомшливо", "Нереально. Вау", "Дуже круто", "Потужно", "Дуже атмосферно ... Спасибі Лаура, і всім хто причетний! ", - пишуть користувачі мережі.

Слід нагадати, що сьогодні, 20 лютого, в Україні вшановують пам'ять героїв Небесної Сотні. Минуло 4 роки з тих пір, як українці масово вийшли на Майдан боротися за свої права.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...