"Це підрядник вимагає": Аксьонов налякав Путіна новою сумою для будівництва Керченського мосту

Російський лідер щиро здивувався, адже, за словами Аксьонова, вимога про збільшення суми пролунала від підрядника, який займається будівництвом автомобільного підходу до Кримському мосту.

Сергій Аксьонов. Фото: kommersant.ru.

«Глава» Криму Сергій Аксьонов налякав російського президента Володимира Путіна проханням, що стосується «будівництва століття». Мова йде про Керченський міст, вартість якого зросла з 5,6 мільярдів рублів до 7 млрд руб. Новину передають Патріоти України із посиланням на Пресу України.

Аксьонов озвучив таку несподівану новину під час зустрічі з Путіним. Російський лідер щиро здивувався, адже, за словами Аксьонова, вимога про збільшення суми пролунала від підрядника, який займається будівництвом автомобільного підходу до Кримському мосту.

«Початкова ціна була 5,6 млрд рублів. Зараз підрядник каже, що ця дорога буде коштувати 7 млрд рублів... Підрядник зараз в Мінекономіки Росії обґрунтовує збільшення ціни», – заявив Аксьонов на зустрічі із Путіним, яка пройшла напередодні на території окупованого Криму.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...