Це смертний вирок: Левко Лук'яненко про перенесення суду над Надією Савченко (відео)

Відомий український дисидент побоюється, що боротьба Надії проти кремлівського режиму може закінчитися її загибеллю.

Левко Лук'яненко. Фото:ru.golos.uaБоротьба української льотчиці, Героя України Надії Савченко може закінчитися її загибеллю. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив політик, громадський діяч, політв'язень радянського режиму Левко Лук'яненко, інформують Патріоти України.

"Ця боротьба для Надії Савченко може закінчитися смертю. Суд перенесли на 21 число. Це перенесення означає оголошення смертного вироку Наді", - сказав він. "Можливо, їй не дадуть померти шляхом примусового харчування. Але насправді перенесення вироку означає її смерть", - додав він.

"У цій боротьбі України з Московією, в боротьбі України за незалежність, без сумніву, переможе Україна. Але на шляху цієї боротьби знову будуть жертви, і Надія може бути однією з них", - переконаний Лук'яненко.

"Я хочу побажати Надії не втрачати сили волі, і нехай Господь дасть їй силу тримати той жовто-блакитний прапор, який вона взяла в свої руки - до самої смерті або до перемоги над Московією", - висловив побажання дисидент.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...