"Цей світ замалий для нас двох": Путіну поставили новий діагноз - "хода стрілка"

Спочатку спеціалісти подумали про хворобу Паркінсона, але потім згадали про підготовку у КДБ.

Володимир Путін. Фото: www.agregator.pro.

Британська газета Times написала, що у президента Володимира Путіна є щось спільне з ковбоями Дикого Заходу, передають Патріоти України.

Президенту Росії та деяким іншим російським чиновникам поставили діагноз — "хода стрілка". Експерти з вивчення хвороби Паркінсона, переглядаючи відеокадри з російським президентом, відзначили, що у Путіна при ходьбі - менший мах правої руки, що зазвичай може свідчити про ранню стадію неврологічного захворювання, повідомляє газета. Однак у разі Путіна вони вважають, що це може вказувати на пройдену ним підготовку по використанню вогнепальної зброї під час його роботи в КДБ.

Спеціалісту по вивченню порушення рухів Басу Блоему з центру з вивчення хвороби Паркінсона в Неймегене, Нідерланди, потрапило в руки навчальне керівництво з інструкціями про те, як агент КДБ повинен вести себе в бойових умовах, повідомляє видання. Там, зокрема, говориться: "Під час руху, необхідно, щоб зброя перебувала на грудях у правій руці. Вперед потрібно рухатися боком, зазвичай лівим, трохи поверненим за напрямом руху".

За словами Блоема, його колега надіслав відео з Путіним, який пройшов навчання в КДБ багато років тому, де видно, що російський президент дещо дивно ходить, пише Times. Дослідники знайшли на YouTube фільми з походками інших російських чиновників, виявивши у деяких з них аналогічну манеру ходьби з меншим махом правої руки. Серед них — прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, колишній міністр оборони Анатолій Сердюков і голова адміністрації президента Сергій Іванов, повідомляє видання. "Спочатку в голову приходить приваблива ідея, що у них у всіх – хвороба Паркінсона, що в Кремлі сталася епідемія Паркінсона", — цитує Times Блоема.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...