Центр Москви затопило лайном: Посеред вулиці вибухнула вантажівка з фекаліями (відео)

Двом легковим автівкам та пасажирському автобусу не пощастило опинитися поруч із "епіцентром вибуху".

Асенізаторська машина вибухнула посеред вулиці в Москві. Фото google.com

9 серпня у Москві асенізаторська машина залила нечистотами легкове авто та пасажирський автобус на півночі Москви. Окрім цього, вміст бака затопив частину Череповецької вулиці, повідомляють Патріоти України з посиланням на "ФАН".

Пригода трапилася напередодні вдень. Вантажівка зупинилася на перехресті Череповецької вулиці та дублера Алтуф'євського шосе. Очевидці повідомляють, що раптово, без будь-яких на те причин, всі почули гучний звук, після чого із цистерни машини почали виливатися нечистоти. Одну із автівок, що була поряд, за словами свідків, затопило повністю, трохи менше дісталося ще одній. До того ж, дісталося й пасажирському автобусу.

Місцевий телеканал 360 повідомляє, що наразі причини залишаються невідомими. Представники дорожніх служб також залишили без відповіді питання, як багато часу витратили на прибирання вулиці.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...