Цікавляться думкою не білорусів: Кремлівські ЗМІ провели опитування, чи потрібна Білорусі незалежність (фото)

Згідно з опитуванням, близько третини опитаних росіян висловилися проти незалежності Білорусі.

Білоруси щось підозрюють? Фото: соцмережі.

На російському телебаченні проводять опитування, у якому жителів РФ запитують, чи до душі їм Білорусь в якості незалежної країни. Опитування проводиться телеканалом ТВЦ для програми "Право голосу", новину передають Патріоти України.

Російським пропагандистам не подобаються останні рішення влади Білорусі, яка вводить безвізовий режим для громадян Європейського союзу. У повідомленні під опитуванням вказується, що нещодавно новий президент Молдови Ігор Додон заявив, що готовий вибудовувати з Російською Федерацією стратегічні відносини.

У той же час Білорусь прийняла рішення, що вона вводить безвізовий режим для громадян 80 держав, у тому числі і для громадян країн Європейського союзу. "Олександр Лукашенко днями заявив, що "незалежна Білорусь, яка живе своїм розумом і працею, не до душі багатьом". Кого мав на увазі Лукашенко?" - йдеться в повідомленні російських пропагандистів.

Згідно з опитуванням, близько третини опитаних росіян висловилися проти незалежності Білорусі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...