"Ти шо тут, надто патріот?": У Миколаєві копів звинуватили в жорстокому побитті ветерана АТО (фото)

Викликаний потерпілим інший патруль заяву про побиття приймати не захотів.

Боєць АТО після побиття. Фото: соцмережі.

У Миколаєві увечері 17 жовтня в Інгульському районі співробітники патрульної поліції побили десантника, учасника АТО, який поскандалив із дружиною. Як пише на своїй сторінці у Facebook волонтер Ганна Бородіна, на хлопця одягли наручники, після чого жорстко били. Новину передають Патріоти України.

"Вибили зуб, травмовані ребра, дихає насилу, око запливло повністю", - додала вона. За її словами, все почалося з того, що десантник поскандалив із дружиною, вона його виставила за двері, він почав виносити двері, вона викликала поліцію.

"Ті приїхали, одягли наручники, виволокли на вулицю, доколупались до чуба, потім били за те, що десантник, потім за те, що патріот", - повідомила Бородіна. "Камеру вимкнули, напарник поцікавився у бійця, чи не забув той її вимкнути. Дбайливий такий напарник. Андрій, так звуть поліціянта, із глузуванням питав:

- "Так ти десантник? Зараз подивимося, який ти десантник!" На окрему увагу й удари заслужили відповіді Дениса (потерпілого) на питання поліціянтів:

- "Ти шо тут, надто патріот?"

Удари посипалися після ствердної відповіді:

- "Так, я патріот своєї держави. А ти ні?"

Також їм не сподобався чуб, який Денис відрощує з початку його призову", - повідомляє Міла Юрченко. Викликаний потерпілим інший патруль заяву про побиття нібито приймати не захотів. У свою чергу, в місцевій поліції опублікували відео з нагрудних камер патрульних, на якому видно, тільки те, що поліціянти затримали чоловіка та вивели на вулицю.

"На зауваження патрульних почав хапати їх за одяг і поліз до них із кулаками. До нього інспектори застосували спецзасіб "наручники". Оскільки чоловік чинив опір, його довелося "покласти" на підлогу. Надалі правопорушника доставили до відділу поліції, де його склали відповідні адмінматеріали", - додали в поліції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...