Тимчук розповів про нове доручення Путіна ватажкам "Л/ДНР"

Російська влада має намір за допомогою підконтрольних їй сепаратистів активізувати цілеспрямовану пропаганду проти України.

Захарченко та Плотницький отримали нове доручення. Ілюстрація: Преса України.

Дмитро Тимчук, який є народним депутатом України та координатором групи «Інформаційний спротив», на своїй Facebook-сторінці повідомив про отримане завдання самопроголошеними ватажками невизнаних цивілізованим світом від кураторів Кремля, яке, у свою чергу, оприлюднили у адміністрації російського президента Володимира Путіна, передають Патріоти України.

Зокрема, російська влада має намір за допомогою підконтрольних їй сепаратистів активізувати цілеспрямовану пропаганду проти України. «Ігор Плотницький та Олександр Захарченко отримали завдання про початок проведення активної інформаційно-пропагандистької роботи на тих територіях України (головним чином, Донецькій та Луганській областях), які знаходяться під контролем Києва. Для цього пропагандистам було наказано використовувати ЗМІ, соціальні мережі та залучати агентів на територіях, які розташовуються неподалік від фронту.

«Найважливіші теми – це успіхи і досягнення у втіленні «Гуманітарної програми із возз'єднання народу Донбасу», далеко не найбільш сприятлива ситуація на підконтрольній Києву території, «зростання показника незадоволення представниками українських збройних сил діями свого керівництва і української влади в цілому», - зазначив Тимчук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...