Тишком-нишком: Одна зі співачок, що активно співає в Москві, допомагає ЗСУ

Співачка дає концерти в Москві, але після кожного виступу половину гонорару вона віддає волонтерам на допомогу бійцям АТО.

Одна з цих співачок допомагає військовим. Фото: 24 канал.

Одна із українських зірок, яка вчора співала у Москві на концерті, приуроченому до дня радянської армії, таємно допомагає українській армії. Про це сказав ветеран АТО Євген Терехов (позивний "Джексон") в ефірі програми "За Чай.com", передають Патріоти України.

Про це він сказав, коли ведучий йому показав фрагмент відео, на якому українські співачки Таїсія Повалій, Софія Ротару та Віра Брежнєва розважають росіян 23 лютого. "Джексон" зауважив, що одна із цих трьох співачок через волонтерів передає кошти на підтримку воїнів АТО.

"Тишком-нишком. Так, вона дає концерти в Москві, але після кожного виступу половину гонорару вона віддає волонтерам на АТО", - сказав боєць. Від додав, що не може назвати її ім’я, але якщо вона захоче, сама розкаже про це.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...