У Білорусь на військові навчання "Захід-2017" Генштаб ЗСУ відправить двох верифікаторів

Представники України спостерігатимуть за перебігом навчань в період з 16 по 20 вересня.

Ілюстрація:https://inforesist.org

Для спостереження за військовими навчаннями "Захід 2017" в Білорусь на запрошення відбудуть два українських верифікатори. Про це йдеться в повідомленні управління зі зв'язків з громадськістю Збройних сил України, опублікованому на сторінці Генерального штабу ЗСУ в Facebook, передають Патріоти України.

"Українська сторона підтверджує факт запрошення представників України для спостереження за ходом військових навчань "Захід 2017", які повинні відбутися на території Республіки Білорусь за участю військ Російської Федерації. Як повідомляє управління верифікації Генерального штабу ЗС України, на запрошення білоруської сторони в період з 16 по 20 вересня за ходом навчань спостерігатимуть два українських верифікатори", - йдеться в повідомленні.

"Відповідно до положень Віденського документа 2011 року про заходи зміцнення довіри і безпеки Україна отримала від Республіки Білорусь офіційне запрошення до участі двох представників ЗСУ в спостереженні за військовою діяльністю під час проведення етапу практичних дій військ (сил) в рамках спільного стратегічного навчання "Захід-2017" на території Республіки Білорусь в період 16-20.09.2017", - повідомляють українські верифікатори.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...