У Держдумі розповіли, на яких умовах Путін визнає ОРДЛО

За словами глави комітету Держдуми РФ у справах СНД Калашникова Росія може визнати самопроголошені "республіки", якщо Україна відмовиться виконувати Мінські домовленості або якщо на Донбасі почнеться ескалація конфлікту.

Депутат Держдуми РФ, член КПРФ Леонід Калашников. Фото:inforu.news Якщо Україна зірве Мінські домовленості, відмовившись їх виконувати, Росія може визнати самопроголошені "республіки". Така заява пролунала від Леоніда Калашникова, глави комітету Держдуми РФ у справах СНД, передають Патріоти України з посиланням на РБК.

За його словами, також російська влада може визнати "ЛДНР" у випадку, якщо на Донбасі почнеться ескалація конфлікту. "Если киевские власти и дальше будут отказываться от выполнения пунктов Минских соглашений, в этом случае возможно признание Россией «ЛНР» и ДНР», - заявив Калашников.

До речі, в політичних ток-шоу, які йдуть на центральних російських телеканалах, експерти вже неодноразово заявляли про те, що після визнання паспортів "республік", може настати і визнання "ЛДНР", якщо ситуація на сході України буде залишатися напруженою.

Потрібно нагадати, що Путін підписав указ про визнання паспортів самопроголошених "республік". У РФ цей указ назвали "гуманітарно обґрунтованим", пояснивши це тим, що громадяни "ЛДНР" тепер зможуть без проблем приїжджати в Росію.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...