У "ДНР" очікують проблем з електрикою через масштабні відключення

На Старобешівській ТЕС виробничий інвентар, спеціальне спорядження та обладнання протягом останнього року були розкрадені терористами "республіки".

Ілюстрація:Politeka

У Донецькій області Старобешівська ТЕС почала працювати на половину власної потужності через нестачу сировини для генерації енергії. Це загрожує масштабними відключеннями електрики в "ДНР", передають Патріоти України.

Як повідомили у прес-службі Міністерства з питань тимчасово окупованих територій України, ще у 2017 році на ТЕС забезпечувалася робота п'яти печей.

"Станом на липень 2018 року кількість робочих труб зменшилася до трьох, що в свою чергу послаблює потужності роботи "промислового гіганта" і свідчить про економічний спад у частині Донецької області. Також на знімках спостерігається збільшення кількості твердого палива в місці його зберігання, що вказує на зменшення обсягів виробництва електричної енергії на теплоелектростанції", - повідомляють в уряді.

Зазначається, що виробничий інвентар, спеціальне спорядження та обладнання протягом останнього року були розкрадені терористами "ДНР". Так, завдяки знімкам вдалося встановити зникнення майна зі складу та демонтаж резервуара для мазуту.

Міністерство стверджує, що готує це питання для обговорення у Мінську на ТКГ з питань мирного врегулювання конфлікту.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...