У ГУР встановили особи російських військовослужбовців, поранених на Донбасі

В суботу 13 серпня було зафіксовано втрати російських військ на Донбасі, троє бойовиків загинули

У ГУР назвали імена загиблих на Донбасі російських вояків. Фото з сайту youtube.com

13 серпня загинули троє бойовиків російських військ на Донбасі, ще семеро отримали поранення. Про це інформують Патріоти України з посиланням на depo.ua.

"Зафіксовано чергові втрати в частинах та з’єднаннях 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ. 13 серпня ц.р. загинуло троє та поранено семеро військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК ЗС РФ, а також 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ", - йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у соцмережі "Фейсбук".

Особи деяких поранених російських військовослужбовців встановлено у ГУР: це "Колесник Михаил Геннадиевич (18.03.1987 г.р.), Макаров Вячеслав Викторович (12.11.1981 г.р.), Киселев Владимир Викторович (1973 г.р.), Савин Антон Георгиевич".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...